Earz: Muziekles voor iedereen


Earz is er voor alle vormen van muziekonderwijs

Met Earz kunnen je leerlingen al gamend muzikaal gehoor ontwikkelen, noten leren lezen en muziektheorie leren kennen. Het is uitdagend en leerzaam voor elk niveau en voor iedere leeftijd.

Je vindt er muziekspelletjes voor iedereen op maat, op ieder niveau en door docenten helemaal naar wens aan te passen. Je leert spelenderwijs en hebt dus geen voorkennis nodig. (het gaat van absoluut beginner bv. grafische notatie tot professional bv. gehoortraining/solfège). Daarnaast bevat de app een enorme hoeveelheid muzikaal materiaal die voortdurend gevarieerd wordt. Het is dus eigenlijk nooit saai.
De uitdagende muziekgames (met levels, highscores en te verdienen badges) kan je overal spelen waar internet is en ook de taal kan je aanpassen en kiezen voor Nederlands, Engels, Duits of Spaans. 

Perfect hulpmiddel voor alle muziekdocenten

Als docent kun je naast het standaard Earz-materiaal eenvoudig je eigen spellen maken speciaal voor jouw leerlingen. Tevens is het mogelijk eigen materiaal (incl. beeld/geluid/YouTube-filmpjes) toe te voegen. Handleidingen en duidelijke filmpjes helpen hierbij.
Je kan een keuze maken uit de bibliotheek (Earz-o-theek) met honderden door andere docenten gemaakte spellen, die jij als docent kunt gebruiken. 
In een uitgebreid online LeerlingenVolgSysteem kunnen docenten vorderingen van hun leerlingen zien. Zo kan je toetsen afnemen en de resultaten hiervan gemakkelijk vastleggen.

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Ontdek handige apps, tools, stappenplannen en ICT-handleidingen. Als ICT-coördinator vind je er ondersteuning in een netwerk van collega's.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid?
Earz
Organisatie

Ontdek ook