Smart Education @ Schools


Smart Education @ Schools is een innovatieprogramma voor leerkrachten in het basis- en secundair onderwijs en in de volwasseneneducatie die de uitdagingen van hun onderwijspraktijk willen aanpakken met slimme educatieve technologie. Via implementatieprojecten bedenken en ontwikkelen ze toepassingen die op korte termijn zichtbare veranderingen opleveren voor het Vlaamse onderwijs. Ze kunnen hiervoor samenwerken met kennisinstellingen, bedrijven en andere partners. Dit moet zorgen voor impact op leren en voor een sterkere gedragenheid en verankering van educatieve technologie in het Vlaamse onderwijs.

 

Projectoproep

Via een jaarlijkse projectoproep verzamelt Smart Education @ Schools projectideeën. Per projectidee kan je maximaal 75 000 euro aanvragen. De volgende projectoproep vindt plaats in 2024. Meer info vind je op onze website.

 

Projectresultaten

Intussen heeft Smart Education @ Schools 17 projecten opgeleverd die vandaag een meerwaarde betekenen voor leerlingen en leerkrachten uit het basisonderwijs, secundair onderwijs en het volwassenenonderwijs. Benieuwd? Laat je inspireren. 

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid?

Ontdek ook